Termékeink

Cégünk az alábbi hotel textíliákat gyártja és értékesíti a szállodaipar számára:

Mosható ágyneműk: Hagyományos töltetű ágyneműkkel (paplan, párna, kispárna) szemben (mint például: toll, pehely stb.) inkább előtérbe kerültek a különféle mosható kivitelű ágyneműk.

Ágyneműhuzatok: Széles választékban kínáljuk paplanhuzat, párnahuzat, kispárnahuzatainkat, alkalmazkodva a szállodai felhasználók, szakemberek igényeihez, elképzeléseihez, elvárásaihoz.

Lepedők: Többféle típusú, és minőségű alapanyagból gyártunk simán szegett lepedőket, illetve gumislepedőket egyaránt.

Matracvédők: Matracvédők igény szerinti méretben kerülnek legyártásra. Bármilyen anyagból is készüljön a matracvédő, minden esetben sarkokon gumis kivitelben készül, ezzel a gumival rögzíthető a matrachoz.

Frottír termékek: Ennek az új fejlesztésnek a lényege az alacsonyabb, de sűrűbb hurokbeállításban van, így a termékek kevésbé hajlamosak a hurokkihúzódásra.

Ágytakarók, ágysálak, ágyszoknyák: Többféle (cca. 300-400 féle) alapanyagból illetve mintából tudják kiválasztani ügyfeleink a színben és minőségben leginkább megfelelő alapanyagot, amely legjobban illeszkedik a szoba arculatához.

Fehér és dekorációs függönyök: A kínálatunkban megtalálhatók a fényáteresztő függönyök széles választéka, a klasszikus jacguard, a könnyű voile, a modern organza és a sablé. Az alapanyagok jó minőségűek, exkluzív igényeknek is megfelelőek. Jellemző ezekre a termékekre a rendkívül nagy méret, minta és színválaszték, az egymással való kombinálhatóság és természetesen a kiváló minőség. Függönyeink között vannak magyar, olasz, spanyol szövetek is.

Termékeinket több száz szálloda, panzió használja megelégedéssel. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és összeállítunk Önnek egy versenyképes árajánlatot!

A döntés megkönnyítéséhez igényelje mintakollekciónkat, mintadarabjainkat, amelyeket mosásnak is alávethet, a termékekhez biztosítjuk a kezelési – mosási információkat is.